Euroclix online spaarprogramma

Clix002Euroclix is een online spaarprogramma waar je clix spaart door middel van het lezen van emailtjes. Ik doe sinds begin 2016 mee aan Euroclix en ik ben er erg tevreden over. Ik heb tot nu toe 1 keer wat laten uitbetalen, namelijk €95,-. Dit was vorig jaar al ergens. Was ik toch wel heel erg blij mee! Nu wil graag doorsparen tot 10.000 clix en ik hoop dat in 2018 te kunnen behalen. Ik zit nu op 3700 clix. 10.000 clix staat voor  €150,-


EuroClix is hét spaarprogramma in Nederland, waar je je spaarpunten kunt inwisselen voor euro’s. Ook kun je op verschillende manieren punten (Clix) verdienen zoals enquetes invullen, zoekmachines gebruiken en mailtjes lezen.


Hoe meer Clix je spaart, des te hoger wordt jouw inwisselkoers. Jouw spaarpunten kun je inwisselen voor euro’s. Nieuwe leden ontvangen direct een startpremie van 150 Clix (€ 1,95).

Ik verdien clix op verschillende manieren, zoals het invullen van enquetes, via vinden.nl, en bijvoorbeeld via aankopen online. Het is altijd goed om te kijken of je clix kan verdienen met een bepaalde webshop voor aankopen die je toch al van plan was te kopen. Gebruik hiervoor de clixassistent. 


Je kan via het werven van andere mensen ook clix verdienen. Je kan ook gokken met wedstrijden bijvoorbeeld om meer clix te verdienen, maar daar zitten risico’s aan verbonden. 


Kortom, zeker het bekijken waard. Verwacht niet dat het supersnel gaat, maar ik vind het leuk en doe het graag in mijn vrije tijd. Zo spaar ik voor een zakcentje voor de vakantie bijvoorbeeld. 


Mocht je lid willen worden, doe dat dan via mijn link/ banner van Euroclix aan de rechterkant van het scherm op de homepagina, of klik op de link onderaan dit artikel. Op deze manier krijg ik ook weer clix. Alvast heel erg bedankt!!!


https://www.euroclix.nl/index?SRef=Q9bfFCL9Rrz65jYS

One thought on “Euroclix online spaarprogramma”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s