Online spaarprogramma’s; 2 spaarprogramma’s uitgelicht

euroclix
Een bijschrift invoeren

Ik ben niet de enige die gebruik maakt van online spaarprogramma’s. Het is een makkelijke manier om een extra zakcentje verdienen. Denk niet dat je er rond van kan komen, nee, dat is niet de bedoeling, maar heb je af en toe tijd over? Vind je het niet vervelend om even op een mailtje te klikken? 

Het allergrootste, leukste, misschien wel beste spaarprogramma: Euroclix. 

Euroclix is een online spaarprogramma waar je clix spaart door middel van het lezen van emailtjes. Ik doe sinds begin 2016 mee aan Euroclix en ik ben er erg tevreden over. Ik heb tot nu toe 1 keer wat laten uitbetalen, namelijk €95,-. Dit was vorig jaar al ergens. Was ik toch wel heel erg blij mee! Nu wil graag doorsparen tot 10.000 clix en ik hoop dat in 2018 te kunnen behalen. Ik zit nu op ruim 5000 clix. 10.000 clix staat voor  €150,-
EuroClix is hét spaarprogramma in Nederland, waar je je spaarpunten kunt inwisselen voor euro’s. Ook kun je op verschillende manieren punten (Clix) verdienen zoals enquetes invullen, zoekmachines gebruiken en mailtjes lezen.
Hoe meer Clix je spaart, des te hoger wordt jouw inwisselkoers. Jouw spaarpunten kun je inwisselen voor euro’s. Nieuwe leden ontvangen direct een startpremie van 150 Clix (€ 1,95).

Ik verdien clix op verschillende manieren, zoals het invullen van enquetes, via vinden.nl, en bijvoorbeeld via aankopen online. Het is altijd goed om te kijken of je clix kan verdienen met een bepaalde webshop voor aankopen die je toch al van plan was te kopen. Gebruik hiervoor de clixassistent.
Je kan via het werven van andere mensen ook clix verdienen. Je kan ook gokken met wedstrijden bijvoorbeeld om meer clix te verdienen, maar daar zitten risico’s aan verbonden.
Kortom, zeker het bekijken waard. Verwacht niet dat het supersnel gaat, maar ik vind het leuk en doe het graag in mijn vrije tijd. Zo spaar ik voor een zakcentje voor de vakantie bijvoorbeeld. Of voor de sinterklaascadeau’s of iets dergelijks.
Mocht je lid willen worden, doe dat dan via mijn link/ banner van Euroclix aan de rechterkant van het scherm op de homepagina, of klik op deze link Op deze manier krijg ik ook weer clix. Alvast heel erg bedankt!!!

Invotes

 

Invotes:

Ik doe ook mee met Invotes, een enquêtebureau waar je door middel van het invullen van enquetes cadeaubonnen kan verdienen. 

Ik doe sinds eind vorig jaar mee en kon al wat onderzoekjes invullen. Het gaat nog best hard en je bent er niet veel tijd mee kwijt. Ik spaar bijvoorbeeld bol.com bonnen voor verjaardagen etc. Zoon wil graag het liefst de legotrein hebben voor z’n verjaardag, dus daar spaar ik nu voor. Mijn man doet ook mee, en zo hopen we nog wat korting bij elkaar te krijgen.

Ze betalen dus niet in geld uit, maar alleen in bonnen. Ze doen ook niet aan mailtjes klikken of refferals (=leden werven). Het is puur voor jezelf om een cadeaubon bij elkaar te sparen.

Ik doe dus nog niet zo lang mee, en heb nu 4 onderzoekjes gedaan, en inmiddels 750 punten gespaard (staat voor €7,50). De laatste was begin januari, dus hoop dat er nog wel weer wat komt deze maand…. Op zich ben ik wel heel tevreden hiermee, maar als je het vergelijkt met Euroclix, waar je soms wel 2 enquêtes op een dag kan doen, dan valt dit misschien toch wat tegen.

invotes

Welke spaarprogramma’s doen jullie allemaal aan mee?

2 gedachten over “Online spaarprogramma’s; 2 spaarprogramma’s uitgelicht”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: