Moe.

Ik heb al wel eens eerder verteld dat ik een ziekte heb, en ik worstel nu met mijn werk, ongezonde leefgewoonten, gewoon het leven an sich. Ik probeer weer wat gezonder te gaan eten,  meer te sporten zodat ik wat conditie opbouw. (En hopelijk die laatste kilootjes kwijtraak) en regelmaat heb in mijn dag.

Het is moeilijk. Ik ben dan ook compleet inspiratieloos, ik ben moe en ik krijg geen letter op papier. Ik voel me haast schuldig dat ik geen blogs schrijf, maar vind het geen verplichting. Voorlopig neem ik even wat tijd voor mezelf, en ik kom vanzelf terug met nieuwe blogs, als ik daar weer aan toe ben.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zomervakantie toe!!

Advertenties

13 gedachten over “Moe.”

  1. Dank voor de tip! Ik heb het filmpje bekeken, het ligt, jammer genoeg, iets ingewikkelder dan dat. Helaas kan ik door blijvende klachten mijn werk niet meer uitvoeren. Zit nu in de UWV molen. Kan ik geluiden moeilijk verdragen waardoor festivals en drukke gelegenheden geen optie meer zijn. Heb ik altijd oordoppen bij me. Radio luisteren lukt haast niet. Zoek ik naar het juiste medicijn om niet weer ziek te worden. Etc pffff doodmoe word ik ervan.

   Like

 1. Oordoppen of oorkappen zijn super, maar(zo blijkt uit onderzoek)je wordt steeds gevoeliger voor geluid als je ze veel gebruikt. Gebruik ze dus voor de ergste momenten en zeker niet te vaak.
  “Overprikkeling voorkomen”, is een boek van Barbara de Leeuw waar ik veel aan heb gehad, en nog heb. Bibliotheek heeft het vaak ook.
  Veel sterkte in je UWV traject. Klinkt lastig. Ik wens je veel sterkte en goede moed toe!

  Liked by 1 persoon

  1. Dankjewel! Vind ik erg lief en idd oordoppen voor concerten ed wil ik kopen, voor pretparken ed, gezin mag er niet onder lijden vind ik. andere oordoppen die ik heb, gebruik ik soms s’nachts.

   Like

 2. Pasgeleden postte ik de quote van Jiddu Krishjamurti. ‘It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.’
  Hoewel ik fysiek gezond ben, vind ik het leven ook niet makkelijk. Er wordt gedaan alsof je niet spoort als je niet heppiepeppieblij bent.’Nederlanders de op drie na gelukkigste mensen ter wereld’ jubelt de propagandamachine. Serieus? Wie hebben ze daarvoor gevraagd? Ik wil eigenlijk niet functioneren in deze dolgedraaide wereld….

  Het leven nu, in deze wereld is compleet losgesneden van onze natuur en dat maakt velen van ons ongelukkig en de gevoeliger mensen onder ons ronduit gedeprimeerd. Maar het ligt niet aan jou. En niet aan ‘ons’. En he, altijd maar besparen en denken aan geld maakt een mens ook niet gelukkig. Altijd bezig met iets dat je niet hebt of waar je te weinig van hebt…. Soms wel geld uitgeven aan iets dat je blij maakt, is soms erg fijn. Herinneren wie je bent en diegene koesteren… belangrijk :-*

  Liked by 2 people

  1. 🙂 en zo is het! ik ben mezelf af en toe helemaal kwijt en dat deprimeert me enorm. Het gevoel constant te moeten presteren, als moeder, als vrouw, als collega….i can’t keep up. Where is me???? dat ik dan ook nog bipolair ben helpt helemaal niet en daar moet ik mee leren omgaan. Dat kost veel tijd en rust, regelmaat.
   Dank voor je woorden!

   Like

   1. Ja joh, ik snap het. Mijn kinderen worden iets ouder… (2 is de kleinste, lol) de gestoorde jaren met 4 ukkies in een vreemd land…. het wordt makkelijker nu. Maar ik werk niet voor een baas, dat scheelt maar dan nog, met kleine kinderen ben je gewoon altijd bezig en huishouden is een fulltime baan. En vroeger hadden we onze tantes, moeder, vader en andere familie in de buurt maar nu moeten we echt alles alleen doen, in een wereld die vooral gefocust is op er goed uit zien aan de buitenkant. Niet gek dat we onszelf verliezen.

    Gewoon ‘zijn’ mag niet. Je moet doelen behalen, bucket liss afstrepen, verre vakantie en oh wee als je je hypotheek niet aflost. De laatste tijd heb ik al die dogma’s losgelaten en het voelt heerlijk. Want stel dat…. we als we met pensioen gaan en hebben geen afgelost huis. Dan kopen we een busje en zien wel. Hele volken leefden 200000 jaar in een tent. We zijn vrije mensen heur.

    Like

  2. Hallo Valhalla,

   Via deze weg wil ik zeggen dat ik je blog zeer herkenbaar vind. Zoals dat stuk vandaag over de zomer, een stuk uit mijn hart! Lees je met plezier.

   En bespaarfreak, sterkte!

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s