De TV gids

tv gidsWie leest hem nog?? Een rondje Google leverde me verbazende hits op. De Mikro (krantje van de KRO) kun je gewoon nog kopen! Kost €30,- op jaarbasis.

Even wat verder zoeken, vond ik in totaal nog 11 tv gidsen. Elf! Ze kosten allemaal zo tussen de€20 en €30 euro op jaarbasis. Wow, voor de 30-ers en 40-ers uiteraard een enorme verspilling. Die groep heeft internet en kan prima online een tv gids vinden. Ik begrijp dat hij voor een bepaalde groep mensen nog moet bestaan, maar uiteindelijk kan iedereen toch de tv gids vinden online of via de gids op je afstandsbediening?

Bespaartip: Heb je nog de tv gids en ben je de trotse bezitter van internet?, zeg hem op, doe hem weg, bespaart je 3 tientjes per jaar! Lijkt niet veel, maar ik kan echt wel leuke dingen doen voor 30 euro.

Advertenties

4 gedachten over “De TV gids”

  1. We hebben al jaren de VPRO gids en natuurlijk ook internet. De voordelen van een gids vin ik vooral dat je kan aankruizen wat je wil zien of opnemen. En er staan achtergrondverhalen in die we graag lezen. En deels steunen we de VPRO ook, Kost zelfs meer dan 30 per jaar maar dat hebben we er echt voor over.

    Like

  2. Ik ben dol op de tv-gids en ook al kost ie bijna € 60,00 op jaarbasis, ik zal ‘m niet snel opzeggen. Op dinsdag ligt ie in de bus. Dan lees ik eerst alle columns, rubrieken en interessante interviews. Daarna maak ik de puzzel. En ten slotte kijk ik wat er komende week op tv komt en omcirkel ik alles wat me interessant lijkt. Heel ouderwets, maar geniet er (bijna) elke week van. En dat is voor iets meer dan € 1 per week toch ook goed besteed 😄.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s