5 redenen waarom ik Euroclix een goed spaarprogramma vind

euroclix spaarprogramma clix verdienen passief inkomen

Online geld verdienen? Dat was ooit iets om ver van te blijven. Je moest behoorlijk oppassen dat je niet werd opgelicht. Op diverse sites werd bijvoorbeeld gewaarschuwd, dat je nooit moest betalen voor iets waar JIJ voor betaald moest worden. Hetzelfde geldt voor thuiswerk. Er is nog steeds weinig thuiswerk wat ook echt betrouwbaar is. Advertenties met teksten als “Verdien €3000,- netto per maand met thuiswerk” is natuurlijk flauwekul.

Jaren geleden kwam ik al met Euroclix in aanraking, maar, omdat me ooit op school, tijdens de lessen informatica, werd ingepeperd dat dat soort websites louche zijn, hield ik me in eerste instantie er verre van. Pas toen een vriendin vertelde al heel lang mailtjes te klikken van deze website, werd ik nieuwsgierig. Ik meldde me aan.

Wat is Euroclix?

euroclixEuroclix is een website waar je zogenaamde clix kan sparen door middel van het lezen van e-mails die zij jou sturen. Elke e-mail levert 1 clix op, bij 1000 clix kun je €10,- laten uitbetalen. 1 clix is dus €0,01 cent waard. Klinkt niet veel, maar er zijn meerdere manieren om clix een stuk sneller te verdienen.

Aankopen die je online doet, kun je omzetten in clix

De eerste reden waarom ik Euroclix zo geweldig vind, is dat ik bij een online aankoop gebruik kan maken van de clix assistent. De clix assistent installeer je op je laptop of pc, en dan geeft het programmaatje vanzelf aan wanneer er clix verdiend kan worden. Zoals vandaag, ik deed een aankoop bij Coolblue, en meteen werd ik gewezen door Euroclix op de mogelijkheid om clix te verdienen. Dat ziet er zo uit:

Euroclix, spaar clix online

Het EC tekentje wordt groen, zodra je er op klikt. Dat geeft aan dat hij ook daadwerkelijk registreert dat je een aankoop doet, en zo spaar je automatisch je clix.

Maar je kunt ook clix verdienen als je aankopen doet bij sites zoals Bol.com of Wehkamp. Nog meer voorbeelden: Expedia, Mediamarkt, Bonprix, Booking.com, Thuisbezorgd, mobiele telefoonaanbieders, Otto, enz enz. In totaal gaat het om 2500 bedrijven, dus dat zijn veel mogelijkheden om clix te verdienen. Als je aankopen doet op Aliexpress, kun je ook clix verdienen.

LEES OOK:Online spaarprogramma’s; 2 spaarprogramma’s uitgelicht

Je hebt de mogelijkheid om enquêtes in te vullen

Euroclix heeft een apart programma op hun website die ze aanbieden, namelijk panelclix. Zelf vul ik ongeveer 4 tot 5 keer per maand een enquête in. Het kost niet veel tijd, bij de langste enquêtes was ik een kwartiertje bezig en dan verdien je zo’n 100 – 150 clix. Ik heb het idee dat je maximaal 2 enquêtes per dag kan invullen.  Je kan ook prijzen winnen door je profiel up to date te houden. Zie hier mijn pagina.

euroclix spaarprogramma online geld verdienen

Referrals

De volgende reden waarom ik graag meedoe met Euroclix, is door vrienden lid te maken (referral). Ik heb inmiddels al wat mensen lid mogen maken. Sparen gaat daardoor net wat harder dan door alleen mailtjes te klikken. Voor elk nieuw lid ontvang je 150 clix (€1,95), en daarnaast ontvang je elke maand 10% van wat je vriend die maand aan clix heeft verdiend. 10 extra mensen lid maken, kan dus heel lucratief zijn, maar dan moeten ze wel actief zijn met Euroclix.

Euroclix vertel t een vriend

Vinden.nl

Vinden.nl gebruikte ik tot voor kort ook nog heel veel. Je kon tot 14 clix per dag verdienen door zoekopdrachten te gebruiken of linken aan te klikken binnen vinden.nl.

Euroclix vinden.nl

Dat betekende dat je 420 clix per maand kon verdienen. Sinds kort zijn de regels veranderd. Nu kun je nog maar maximaal 5 clix verdienen per dag, dus dat is een stuk minder, namelijk nog maar maximaal 150 clix per maand. Maar toch, het spaart wel lekker door op deze manier. Het meest makkelijke is om vinden.nl in te stellen als je eerste zoekmachine, op deze wijze spaar je automatisch zonder er echt bij na hoeven te denken. Je moet wel echt zoekopdrachten doen op deze pagina, anders werkt het niet.

Euroclix is uitermate betrouwbaar en is verreweg het snelst sparende programma

Ik zit sinds oktober 2015 bij Euroclix. Ik heb tot dusver bijna 15.000 clix gespaard. Dit had veel meer kunnen zijn. Ik heb ook maanden niets met euroclix gedaan, omdat ik druk was met andere dingen. Hieronder kun je zien hoe het inwisselen van de clix werkt. Hoe langer je spaart, hoe meer geld je krijgt!

Euroclix inwisselen spaarprogramma clix Als je je clix bij 20.000 laat uitbetalen, krijg je ineens €325,- in plaats van €200,-. Het loont dus om door te sparen. Ik zelf wil mijn volgende betaling doen bij 10.000 clix. Momenteel zit ik op 8000 clix. Ik heb al eens 7000 clix laten uitbetalen.

Je kan dus, als je er actief mee bent, snel flink wat clix verdienen. De snelste manier is door vrienden lid te maken, door maandelijks veel enquêtes te doen en zoekopdrachten in te vullen bij vinden.nl. Ik vind het een leuk tijdverdrijf en ik klik dagelijks een paar mailtjes weg. Ik ben alleen nog maar lid van dit spaarprogramma en ik heb er al zeker een stuk of 20 uitgeprobeerd. Voor mijn gevoel gaat euroclix het snelst van allemaal en ze betalen elke keer keurig uit bij mij, maar ook bij anderen wat ik zo lees.

Verder kun je via kansspelen, Euroclix creditcard, loterij (gratis), nieuwsbrieven, slim overstappen, ook clix verdienen. Zeker als je jaarlijks overstapt van energieleverancier, zoals wij, dan verdien je tussen de 1000 en 1500 clix in 1 keer. Het enige wat je daarvoor moet doen, is via de website van Euroclix over te stappen, het kost je dus verder niets.

Mocht je lid willen worden en je bent het nog niet, meld je je dan aan via mijn link. Jij krijgt clix bij het aanmelden en ik krijg clix omdat je via mij lid bent geworden. Heel veel spaarplezier gewenst!

(Mocht je lid zijn geworden via mijn link, HEEL ERG BEDANKT! :))

 

 

 

 

 

7 gedachten over “5 redenen waarom ik Euroclix een goed spaarprogramma vind”

 1. Ik heb het idee dat Euroclix vooral veel oplevert voor mensen die via blogs referrals krijgen, niet voor individuele consumenten. Zo ben ik al twee jaar bezig bijvoorbeeld om de eerste 12,50 binnen te krijgen. Dat duurt naar mijn schatting nog een half jaar en daarna houd ik er mee op. Zoveel reclame die je daarvoor moet doorwerken! Het is me de gemoedsrust en tijd niet meer waard.

  Geliked door 1 persoon

  1. Echt? Ik had het eerste tientje zo bij elkaar. Door alleen al je profiel volledig in te vullen krijg je flink wat clix. Aanmelden is 150 clix. Een paar onderzoekjes doen…de mails alleen levert inderdaad erg weinig op. Ik ga er 1 keer per week voor zitten en werk al mijn onderzoeksemail door, zorg dat ik zoekopdrachten op vinden.nl heb gedaan enz. Gaat bij mij nog best snel vind ik.

   Like

  2. Dit snap ik niet, ik doe nu net een maand mee, en heb al 16 euro gespaard, terwijl ik helemaal niet zoveel bijzonders daarvoor heb gedaan, en ook nog geen referral heb of zo.

   Geliked door 1 persoon

 2. Ik doe ook al jaren mee. Als je geen refferals hebt duurt het inderdaad lang maar toch blijf ik het wel doen. Enquetes vind ik meestal leuk.
  Ben nu bijna op 25 euro.

  Like

  1. Het kost weinig moeite en je verdient er een klein zakcentje mee. Ik heb ook niet veel referrals hoor, ik dacht 3? Maar ik koop veel online, dat tikt natuurlijk wel lekker aan. Pasgeleden ook via euroclix overgestapt, levert ook weer 900 clix op.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: