Goede voornemens | Tot ziens

Bijna is het februari en de eerste maand van 2019 zit er alweer op! Zoals half Nederland heeft, heb ik ook goede voornemens…..

Een van die voornemens was om meer tijd aan mezelf te besteden. Sporten, hardlopen weer oppakken (wat ook goed lukt), gezonder eten, laatste zwangerschapskilootjes eraf krijgen, meer rust nemen (wat ik niet goed kan), etc etc.  En dat ga ik nu ook doen. Ik heb daarom besloten om mijn blog even te laten voor wat het is. Ik heb erg weinig inspiratie momenteel en wel wat ideetjes, maar het komt maar niet van de grond. Ik wil het ook niet afraffelen. Het voelt tijdelijk als een blok aan mijn been? Mijn blog blijft wel online, want ik hoop nog steeds mensen te inspireren om meer duurzamer te worden en bewust te zijn van onze toekomst. Ik denk dat er vanzelf wel weer ideeën komen. En vind je het niet op mijn blog, dan zijn er wel duizend anderen die er ook over schrijven ;).

Voor nu zeg ik,

Tot ziens, tot schrijfs,

Kim

Advertentie

8 gedachten over “Goede voornemens | Tot ziens”

 1. Alle goeds en je hebt groot gelijk gezien de fase waarin je zit. Als het geen ontspanning of uitlaatklep is, is het alleen maar een verplichting en daarvan heb je er al genoeg, toch? Alle goeds gewenst voor jou en je gezin 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik zag het al een beetje aankomen. Je stelde zo’n hoge eisen aan jezelf. Iedere twee dagen een blog. Zoals je ziet, lezen we je blog met heel veel plezier, maar inderdaad liever een kwalitatief goed blog waar jij zelf plezieraan beleeft af en toe, dan maar bloggen omdat het moet. Alvast dank je wel voor alle mooie inzichten die je ons al gegeven hebt.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dankjewel! Zo sta ik er nu ook wel in. Het is teveel en ik stel idd hoge eisen aan mezelf, past bij het beestje. Mag over een week weer gaan “werken” (stage) en heb daar erg veel zin in, maar kost ook veel energie. Vandaar voor nu even een beetje pas op de plaats 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: