Het einde van een bizar jaar

2020 was voor velen een bijzonder moeilijk jaar. Corona. Misschien zijn mensen wel ziek geworden of hebben ze in het ziekenhuis gelegen. Baan verloren, Ondernemerschap ernstig op de proef gesteld. Missen van familie en vrienden…. We moesten het allemaal doorstaan.

Op dit moment is mijn grootste probleem mondkapjes-acne. Helaas ben ik pasgeleden ook getroffen door corona, mijn dorp stond lang op 1 als het ging om de meeste besmettingen per 100.000 inwoners. Ik ben nog herstellende, maar ga morgen weer voor het eerst weer aan het werk na corona.

Je leest het goed! Ik heb een baan! Per 1 november ben ik gestart binnen de zorg en welgeteld na 3 dagen kreeg ik corona, dus dat was een lekkere binnenkomer. Gelukkig heb ik een hele flexibele werkgever. Ik heb wel gemerkt dat ik flink op mijn conditie moest inleveren, dus we gaan zien wat we er morgen nog van bakken.

Verder moet ik melden dat ik inmiddels een alleenstaande moeder ben geworden. We zijn goed uit elkaar gegaan en we doen het met wat we hebben. Het geld – thema is dus wel weer helemaal terug in mijn leven, nu ik het alleen moet rooien, dus de verwachting is dat ik het schrijven hierover binnenkort wel weer ga oppakken.

Als laatste wil ik die mensen bedanken die via mijn euroclix lid zijn geworden, Het is fijn dat ik daardoor een extra zakcentje krijg. Top! Dankjewel.

Ik wens jullie allemaal een fijne dag en tot binnenkort!

3 gedachten over “Het einde van een bizar jaar”

  1. Wat is er veel gebeurd afgelopen maanden! Gefeliciteerd met je baan, hopelijk vind je nu gauw je draai na je gedwongen uitstel. Jammer van de scheiding maar het is vast beter zo, anders had je het wel anders gedaan.
    Ik zou het leuk vinden om weer wat meer van je te lezen, je hebt een leuke, inspirerende en oprechte blog.

    Geliked door 1 persoon

    1. Dat vind ik erg leuk om te lezen! Wat een lief compliment! Ik ben ook echt voornemens om weer wat te gaan schrijven. Ik heb door alle gebeurtenissen genoeg inspiratie gekregen… Tot binnenkort!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: