Over naar een eigen onderneming

Wat altijd al mijn droom is geweest šŸ™‚ En daarmee komt er definitief een eind aan mijn blog.

Maar dat betekent niet dat de website verdwijnt. Integendeel! Ik laat het blog gewoon online staan, omdat de artikelen nog steeds erg goed bekeken en gelezen worden. Ook krijg ik nog steeds aanvragen voor samenwerkingen, interviews en dergelijke, maar ik heb er gewoon geen tijd meer voor.

Mijn aandacht gaat nu volledig naar ons fotografiebedrijf, waar ik vorig blog ook over geschreven heb. Het is ons gezamenlijke bedrijf geworden, waar ik inmiddels mede-eigenaar van ben. Ik stop er enorm veel tijd in en zorg er vooral achter de schermen voor dat de website netjes up to date is etc. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor alle social media activiteiten. Ook fotografeer ik zelf ook, en ben ik vooral bezig met portret, grime en studiowerk. Een eigen studio is wel echt een droom……

Mijn Pinterest van Bespaarfreak blijft ook bestaan. Met bijna 1800 volgers, voor mij zonde om dicht te gooien, maar dit account krijgt nog wel een update! Alle pins worden gerestyled naar 1 style en moet wat meer orde scheppen in mijn borden. Met bijna 250 artikelen geschreven in 4 jaar, een behoorlijke opgave.

Er zijn in de tussentijd 2 nieuwe accounts bijgekomen, mijn eigen persoonlijke account, waar ik alles deel omtrent fotografie en visagie / grime. En het account van SchippersFotografie. Neem daar ook vooral een kijkje en volg ons daar! Pinterest is bij deze accounts vooral nog in de beginfase, maar niet minder belangrijk voor naamsbekendheid.

En dan is het nu misschien tijd om mezelf dan voor te stellen, aangezien ik altijd anoniem ben geweest.

Ik ben Kim, 36 jaar en ik ben verpleegkundige van beroep. Ik heb een tijd als gespecialiseerd verpleegkundige gewerkt, maar door mijn ziekte moest ik dit helaas opgeven. Nu werk ik parttime in de thuiszorg met veel plezier.

Ik ben moeder van 2 kinderen, en de 3e staat op het punt geboren te worden. Ik hou van lezen, schrijven, tekenen en schilderen. Daarnaast ben ik dus druk met ondernemen, samen met mijn partner. Ik zocht al heel lang een nieuwe ambitie en dat heb ik denk ik wel gevonden. Ik heb lang getwijfeld of ik bijvoorbeeld de website / blog naar een hoger niveau moest tillen, omdat ik veel reacties kreeg en veel aanvragen voor samenwerking, maar dat heb ik nooit aangedurfd.

Tijd om van mijn blog afscheid te nemen. Ik blijf hier nog wel wat updates delen van Schippers Fotografie, maar er komen geen recepten meer, tv tips of andere duurzame verhalen. Dank in ieder geval voor het lezen al die jaren!

Kim.

ps. Wil je ons verder nog volgen?? We zijn ook actief op facebook, instagram en LinkedIn. Connectie met mij worden op LinkedIn is ook geen probleem, mijn account vind je hier. Onze website is http://www.schippersfotografie.nl / We doen voornamelijk productfotografie, portretfotografie en bruiloften. Heb je interesse in foto’s bedrijfsmatig of wil je een keer een fotoshoot doen? Onze contactgegevens vind je ook op onze website, evenals onze portfolio.

TOT ZIENS!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: